ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Στο Ανθοχώρι το Σάββατο ο Σπύρος Βασιλείου

Με αμείωτη ένταση και με μοναδικό γνώμονα τις δημόσιες ανακοινώσεις του προγράμματος της παράταξης «Δύναμις Δημοτών», προκειμένου όλοι οι δημότες του δήμου Μετσόβου να γίνουν κοινωνοί των προτάσεων για την ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης, Σπύρος Βασιλείου, συνεχίζει τις επαφές του και τις επισκέψεις του στα χωριά.

Μετά την μεγάλη ομιλία στην Χρυσοβίτσα, ο κ. Βασιλείου, και στελέχη της παράταξης, επισκέπτονται αυτή τη φορά το Ανθοχώρι, όπου θα αναπτύξουν στους κατοίκους της περιοχής, συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις για την ανάδειξη του χωριού, για την ανάπτυξη και ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και την άρση της απομόνωσης.

Η ομιλία του κ. Βασιλείου στο Ανθοχώρι Μετσόβου, θα γίνει το Σάββατο στις 8.00 το απόγευμα, ενώ, όπως έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμις Δημοτών», ομιλίες με την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων θα γίνουν σε κάθε χωριό του Μετσόβου, μέχρι την μεγάλη συγκέντρωση της παράταξης στο Μέτσοβο, λίγο πριν το τέλος της προεκλογικής περιόδου.

Παράλληλα με τις ομιλίες ο κ. Βασιλείου και στελέχη της παράταξης, επισκέπτονται σε καθημερινή βάση τους κατοίκους χωριών και συζητούν μαζί τους, καταγράφοντας όλα τα ανοικτά ζητήματα και τα προβλήματα που υπάρχουν.

You may also like