ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ποιοι είναι οι νέοι του Θωμά Μπέγκα

Τους νέους υποψηφίους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξής του παρουσίασε ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, δηλώνοντας σίγουρος όχι μόνο για την νίκη για στις εκλογές αλλά και για την αυτοδυναμία!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής παρόντων και των περισσοτέρων εν ενεργεία δημοτικών συμβούλων καθώς και κοινού.

Οι νέοι υποψήφιοι είναι:

 1. ΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Σπούδασε Νομική  και Φιλοσοφία . Ασκεί δικηγορία στην πόλη των Ιωαννίνων από το 2011 με ειδίκευση στο δημόσιο και εταιρικό δίκαιο και είναι υποψήφια διδάκτωρ Φιλοσοφίας. Υπήρξε Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες τουρισμού, πολιτισμού και παιδείας, καθώς και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Ζαγορίου. Μετέχει ενεργά στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της πόλης μας. Νομική Σύμβουλος του Zagori Mountain Running και διάφορα κληροδοτήματα.

 1. ΑΛΑΝΤΑΣΙ ΕΣΣΑΜ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Γεννήθηκε στη Γάζα της Παλαιστίνης κι έκανε τα Γιάννενα δεύτερη πατρίδα του. Εργάζεται στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα και  είναι Πρόεδρος στο Σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου.

 1. ΒΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΙΠΠΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Είναι ο νεότερος υποψήφιος, μόλις 20 χρονών και γνωρίστηκε με τον δήμαρχο μέσα από το Facebook.  Σπουδάζει σε ιδιωτική σχολή, μαγειρική, ζαχαροπλαστική και αρτοποιία και είναι κάτοχος βρετανικής πιστοποίησης με ειδίκευση στο marketing

 1. ΓΗΤΑΣ ΜΙΛΤΟΣ

Είναι δημοσιογράφος και ποιητής. Εργάζεται στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και σε εφημερίδες τόσο σε τοπική όσο και σε εθνική εμβέλεια. Είναι μέλος της Εταιρίας Συγγραφέων Ηπείρου, της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατσικάς.

 1. ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Εργάζεται στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (Γραφείο Μισθοδοσίας). Είναι Γενικός Σύμβουλος ομοσπονδίας Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. Έχει διατελέσει Γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης και μέλος Νομαρχιακών Επιτροπών ΠΑΣΟΚ και τώρα μέλος της Ν.Ε.  του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΚΙΝ.ΑΛ.)

 1. ΓΟΡΓΟΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Είναι ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων από το 2014 και πλέον κατέρχεται υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο   του Επιμελητηρίου   Ιωαννίνων στο Εμπορικό Τμήμα από το 2017.   Ηλεκτρονικός στο επάγγελμα

 1. ΔΡΟΣΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και εργάζεται ως  υπεύθυνος πωλήσεων σε γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών. Μέλος του συλλόγου γονέων του 8ου δημοτικού σχολείου.

 1. ΔΗΜΟΛΕΝΗ ΚΙΚΗ

Σπούδασε κλασική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έκανε δύο μεταπτυχιακά στο ίδιο πανεπιστήμιο. Βρίσκεται σχεδόν είκοσι χρόνια στο φροντιστηριακό χώρο της πόλης ως καθηγήτρια φιλολογικών μαθημάτων και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίων. Είναι συγγραφέας, Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων του 12ου δημοτικού σχολείου Ιωαννίνων (στην Ακαδημία) και Ειδικός Γραμματέας στην αδελφότητα Μιχαλιτσίου.

 1. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου

 1. ΖΟΥΜΠΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Εργάζεται στο Ογκολογικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και είναι Διδάκτωρ Νοσηλευτικής. Είναι επίσης προπονητής μπάσκετ. Διετέλεσε Δημοτικός και Περιφερειακός Σύμβουλος, Πρόεδρος των εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, Γενικός Σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ και μέλος της ΔΥΠΕ Ηπείρου. Είναι Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

 1. ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ελεύθερος επαγγελματίας, απόφοιτος κλάδου κοινωνικής πρόνοιας. Μέλος αθλητικής ομάδας ΑΣΕΑ.

 1. ΚΟΛΙΟΣ ΘΩΜΑΣ

Είναι αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και εργάζεται ως μεταφραστής και επίσημος διερμηνέας. Κατάγεται από τη Βόρεια Ήπειρο

 1. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΣΟΣ

Είναι δάσκαλος. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βρυσούλας, ενώ διετέλεσε Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Ελληνικού

 1. ΜΑΡΚΟΥΛΑ ΣΟΦΙΑ

Η Σοφία Μαρκούλα είναι Νευρολόγος, Επιμελήτρια Α της Πανεπιστημιακής Νευρολογικής Κλινικής και Διδάκτορας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει εργασθεί σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, έχει συμμετάσχει σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα και έχει λάβει υποτροφίες και διακρίσεις για το επιστημονικό έργο της σε πανελλαδικό κι διεθνές επίπεδο. Έχει έντονη εθελοντική προσφορά, ως ιατρός της ΕΛΕΠΑΠ.  Έχει διατελέσει μέλος πολλών επιτροπών και συμβουλίων, όπως του Επιστημονικού Συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων  και του ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου κατά  της Επιληψίας.

 1. ΜΑΣΤΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τελείωσε το Πολιτικό της Νομικής Αθηνών αλλά τον κέρδισε  ο κλάδος των ασφαλειών. Είναι γενικός διευθυντής της εταιρίας «Ασφαλιστικά γραφεία Μάστακα». Ιδρυτής του συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών του νομού Ιωαννίνων στον οποίο έχει διατελέσει πρόεδρος για επτά χρόνια. Ασχολείται ενεργά με τα διοικητικά του γιαννιώτικου μπάσκετ και συγκεκριμένα με τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC, τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της πόλης. Ιδρυτικό μέλος της ομάδας του Zagori Mountain Running

 1. ΜΠΟΥΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

Εργάζεται ως ιδιώτης  Αγρονόμος  Τοπογράφος Μηχανικός έχοντας εκπονήσει πλήθος μελετών για έργα υποδομής και ανάπτυξης. Στη διάρκεια της  ενασχόλησης  του με τα κοινά και την πολιτική, υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι  και Εκπρόσωπος Τύπου της Νομαρχιακής Ιωαννίνων του ΚΙΝ.ΑΛ.

 1. ΝΟΥΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Είναι γιατρός Χειρούργος Διευθυντής ΕΣΥ, στην Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου μας. Είναι εκλεγμένο μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων, μέλος διαφόρων Ιατρικών Εταιρειών καθώς και του Επιστημονικού Συμβουλίου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (παράρτημα Ιωαννίνων).

 1. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑΠΟΛΕΩΝ

Αποφοίτησε με άριστα από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στον τομέα της Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης. Εργάζεται ως επιστημονικός υπεύθυνος της Κοιν.Σ.Επ. – Ζωή Χωρίς Καπνό, η οποία δραστηριοποιείται στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της εξάρτησης από προϊόντα καπνού.

 1. ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δραστηριοποιείται  στον τομέα των επιχειρήσεων στα Γιάννενα εδώ και 20 χρόνια και σήμερα διατηρεί εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον τομέα της υγείας.

 1. ΠΑΛΑΣΚΑ ΜΑΡΚΕΛΑ

Εργάζεται στην γαλακτοβιομηχανία  Δωδώνη

ΣΙΜΟΥ –ΣΚΑΠΙΝΑΚΗ ΕΥΗ

Από το 2014 εκλεγμένη σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ιωαννίνων και πλέον κατέρχεται στις εκλογές στο Δημοτικό ψηφοδέλτιο. Από τον Μάιο του 2015 είναι Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας- Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (ΟΚΠΑΠΑ) του Δήμου Ιωαννιτών. Είναι καθηγήτρια Ισπανικής Φιλολογίας.

 1. ΣΙΝΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Είναι Δάσκαλος, Πρόεδρος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων,  Γενικός Σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ και Αναπληρωτής Αιρετός  του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Υπουργείου Παιδείας

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του πρώην Δήμου Μπιζανίου

 1. ΣΙΟΝΤΗ ΕΛΕΝΑ

Η Ελένη Σιόντη είναι αρχιτέκτονας μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Βαρκελώνη στην αρχιτεκτονική τοπίου και τον αστικό σχεδιασμό. Έχει λάβει μέρος με έργα της στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πολλές συμμετοχικές διαδικασίες και αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς. Στην πόλη μας, εκτός άλλων, έχει συμμετάσχει στον διαγωνισμό για την ενοποίηση των υπαίθριων χώρων και στον διαγωνισμό για την ανάπλαση της πλατείας Πύρρου, όπου διακρίθηκε με το 2ο βραβείο.

 1. ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΠΟΠΗ

Εργάζεται στο χώρο των πωλήσεων και είναι ραδιοφωνική παραγωγός. Είναι Πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας γυναικών Χ.Ε.Ν Ιωαννίνων που δραστηριοποιείται σε θέματα που αφορούν τη γυναίκα το παιδί και τις ευπαθείς ομάδες

 1. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΙΜΩΝΑΣ

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών και Πολιτισμού του  Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με κατεύθυνση στις Επιστήμες Περιβάλλοντος. Εργάζεται στη ΔΕΗ κι έχει έντονη συνδικαλιστική δράση. Είναι Αντιπρόσωπος στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ  την οποία εκπροσωπεί σε Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς.

 1. ΤΣΙΓΚΙΣΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Διετέλεσε πρόεδρος στο 5ο Συνοικιακό Συμβούλιο και Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Ιωαννίνων

 1. ΦΡΟΥΝΤΖΟΥ ΔΩΡΑ

Είναι Αστυνομικός και υπηρετεί 28 χρόνια το σώμα πάντα σε μάχιμες υπηρεσίες

 1. ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Είναι μουσικός. Ρομά.

 

 

 

 

 

You may also like