ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Μπέγκας: Ανοιχτές πληγές από τις «καλές εποχές»

Σε χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων Μπιζανίου και Ανατολής βρέθηκε ο επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών» Θωμάς Μπέγκας και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του.

Μεταξύ των άλλων επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στην Κοσμηρά, την Πεδινή, την Μπάφρα και την Νεοκαισάρεια.

Ο κ. Μπέγκας, ισχυρίστηκε ότι στις δημοτικές ενότητες εξελίσσονται έργα άνω των τριών εκατομμυρίων ευρώ και εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί σε αυτές οι συναντήσεις με τους κατοίκους σε κάθε γωνιά του Δήμου αναπτύσσετε ένας διάλογος ουσίας.

«Τα κάναμε όλα; Λύσαμε όλα τα προβλήματα; Όχι βέβαια.» συνέχισε ο κ. Μπέγκας. «Ο Δήμος μας, η πόλη και τα Δημοτικά Διαμερίσματα, έχουν ανοιχτές πληγές παντού. Στερούνται σε υποδομές που δεν προχώρησαν όταν έπρεπε, στις… «καλές εποχές» και τα διαθέσιμα χρήματα δεν ήταν άπειρα. Όμως συνεχίζουμε τον αγώνα μας και πλέον έχοντας στη διάθεση μας τη νέα τετραετία και του ευρωπαϊκούς πόρους, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στις μεγάλες αναπτυξιακές παρεμβάσεις που στοχεύουν στην οικονομική και κοινωνική αναζωογόνηση του τόπου μας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέγκας.

Την Τρίτη 9 Απριλίου και ώρα 9 το βράδυ ο Δήμαρχος και οι υποψήφιοι της παράταξης του θα συναντηθούν με τους κατοίκους στα ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΑ.

You may also like