ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Με τους εργαζόμενους του Δήμου ο Λάζαρος Νάτσης

Με το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων του Δήμου Ιωαννιτών συνέχισε τον κύκλο των επαφών του με φορείς και συλλογικότητες της πόλης μας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης.

Αντιπροσωπεία της παράταξης με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Νάτση συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη του συμβουλίου και είχαν διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα των εργαζομένων, τα αιτήματά τους καθώς και τις προτάσεις τους που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου και της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών.

Ο κ. Νάτσης ανέπτυξε στους αντιπροσώπους των εργαζομένων τις θέσεις της παράταξης για τα ζητήματα της οργάνωσης των υπηρεσιών του Δήμου, του δημόσιου χαρακτήρα που πρέπει να έχουν οι υπηρεσίες  που προσφέρονται στους πολίτες, απέναντι στις λογικές της ιδιωτικοποίησης και του κέρδους που επαγγέλλονται άλλες παρατάξεις.

Συμφωνήθηκε ότι καθήκον μιας δημοτικής αρχής είναι η διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των συνθηκών ασφάλειας και υγιεινής ιδιαίτερα στον τομέα της καθαριότητας και του εργοταξίου του Δήμου, της ορθολογικής στελέχωσης των υπηρεσιών μέσα από ένα καθεστώς διαφάνειας και αξιοκρατίας με στόχο την καλύτερη απόδοση τους επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.

You may also like