ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Με την Καλογιάννη ο Φίλιππος Ευαγγέλου

Την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό της Τατιάνας Καλογιάννη ανακοίνωσε ο Φίλιππος Ευαγγέλου (Μπανόλας) δάσκαλος και διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Γνωστός από τον χώρο του συνδικαλισμού δοκιμάζεται τώρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί για μένα βίωμα από τα εφηβικά μου χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, αξιοσημείωτη εμπειρία μου αποτελεί η ενασχόληση μου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατσικάς, που αποτέλεσε το εφαλτήριο να ασχοληθώ με δράσεις που ήταν δημιουργικές τόσο για εμένα όσο και για το κοινωνικό σύνολο. Από τότε, σε όλες τις φάσεις της ζωής μου, συμμετείχα στις κοινές υποθέσεις με τη συμμετοχή μου σε Δ.Σ. διαφόρων φορέων και συλλόγων, με αποκορύφωμα τη σημερινή μου ιδιότητα, δηλαδή του αιρετού εκπροσώπου των εκπαιδευτικών στο Ανώτερο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Ηπείρου.

Επιστέγασμα των παραπάνω δράσεων – συμμετοχών μου στα κοινά, αποτέλεσε, πριν από λίγους μήνες, η τιμητική πρόταση προς το πρόσωπο μου από την κα. Τατιάνα Καλογιάννη για τη συμμετοχή μου ως υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Ιωαννιτών με την παράταξη «ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023: Το μέλλον σήμερα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του.

You may also like