ΙΩΑΝΝΙΝΑ

«Γιάννενα Τώρα»… Τραγική και απαράδεκτη η κατάσταση στην Λαϊκή Αγορά

Τριτοκοσμική και απαράδεκτη χαρακτηρίζει η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» την κατάσταση που επικρατεί στην Λαική Αγορά της Αγίας Μαρίνας.

Την λαική επισκέφθηκε κλιμάκιο αποτελούμενο από τον επικεφαλής Άρη Μπαρτζώκα και τους  Δ. Πάνου, Δ. Σκούρτη, Α. Χούσο, Γ. Γοργόλη, Α. Μάγκου – Γαλάρη, Α. Μακρή.

Κυριολεκτικά, δίπλα στο Δημαρχείο η εικόνα είναι απογοητευτική.

«Η έπαρση, η αυταρέσκεια και η αλαζονεία της Δημοτικής Αρχής η οποία μόνο εκδίδει διθυραμβικές ανακοινώσεις χωρίς αντίκρισμα, δεν της επιτρέπουν να δει αυτό που είδαμε εμείς, και το οποίο δεν έχει αλλάξει καθόλου από τις προηγούμενες επισκέψεις μας από το 2014 και μετά, παρά μόνο προς το χειρότερο», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Και συνεχίζει:

«Οι συνθήκες υγιεινής είναι χειρότερες από αυτές των τριτοκοσμικών χωρών. Δεν μπορείς ούτε να πλησιάσεις στις τουαλέτες, υπάρχουν στέγαστρα με αμίαντο – υλικό που έχει απαγορευθεί η χρήση του διεθνώς ως επιβλαβές για την υγεία.

Γενικότερα οι υποδομές του χώρου είναι απολύτως απαράδεκτες, παρά τα υψηλά ενοίκια που εισπράττει από τους μικροεπιχειρηματίες αυτούς ο Δήμος μας.

Εμείς ως παράταξη διατυπώνουμε τη θλίψη μας για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και δηλώνουμε ότι θα θέτουμε όλους προ των ευθυνών τους μέχρι να αλλάξει η τριτοκοσμική αυτή εικόνα που δεν τιμά κανέναν. Όσο παραμένουν εικόνες αυτές, ουδείς δικαιούται να κομπορρημονεί για τα πεπραγμένα του».

You may also like